Yhteystiedot

Ota meihin yhteyttä

– jos haluat tarjota teostasi julkaistavaksemme
– jos haluat julkaista teoksesi omakustannehintaan
– jos haluat, että teoksestasi tehdään ääni- tai e-kirja
– jos haluat, että arvioimme kirjoittamasi teoksen
– jos haluat lisätietoja tarjoamistamme palveluista
– jos haluat lisätietoja julkaisemistamme kirjoista
– jos haluat ostaa Kalle Iivanaisen muistelmat joko perinteisenä kirjana tai e-kirjana
– jos haluat ostaa Laura Alatalon esikoisromaanin Pikkunukke joko perinteisenä kirjana tai e-kirjana
– jos haluat lisätietoja järjestämistämme kirjailijaesittelyilloista
– jos haluat suorittaa työharjoittelun, TET-jakson tai oppisopimuskoulutuksen kirjapainossamme
– tai jos haluaisit järjestää kirjalijaesittelyn muussa kohteessa kuin kirjastossa, esimerkiksi oppilaitoksessa.

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme on avoinna maanantaista tiistaihin kello 9-15, keskiviikosta torstaihin kello 10-14, perjantaisin kello 11-14 sekä lauantaisin ja sunnuntaisin kello 12-15. Voit soittaa asiakaspalveluumme sen aukioloaikoina numeroon +358 123454321. Jos asiakaspalvelussamme on ruuhkaa, jätäthän viestin vastaajaan äänimerkin kuultuasi. Kerro viestissä selkeästi yhteystietosi, joista sinut tavoittaa asiakaspalvelumme aukioloaikoina, nimesi sekä lyhyesti mitä asiasi koskee. Palaamme asiaan mahdollisimman pian; pyrimme ottamaan yhteyttä kaikkiin puhelinvastaajaan viestin jättäneisiin kahden arkipäivän sisällä viestin jättämisestä, mutta otathan huomioon, että kiireisinä aikoina yhteydenotto saattaa kestää kauemmin.
Voit myös lähettää sähköpostia asiakaspalveluumme osoitteella asiakaspalvelu@kirjala.fi . Kerrothan viestissäsi nimesi, yhteystietosi, joista tavoitamme sinut asiakaspalvelumme aukioloaikoina sekä lyhyesti mitä asiasi koskee. Pyrimme vastaamaan kaikkiin sähköpostiviesteihin kahden arkipäivän sisällä viestin saapumisesta, mutta otathan huomioon, että kiireisinä aikoina vastaaminen saattaa kestää kauemmin. Jos asiallasi on kiire, suosittelemme, että soitat.

Jos haluat tilata postitse Kalle Iivanaisen muistelmat tai Laura Alatalon esikoisromaanin Pikkunukke, tapahtuu tämä helpoiten ja nopeiten lähettämällä sähköpostia osoitteeseen kirjatilaus@kirjala.fi . Kalle Iivanaisen muistelmat maksaa 25 euroa ja Laura Alatalon Pikkunukke 24 euroa. Otathan kuitenkin huomioon, että postitse tilattaessa kirjojen hintaan lisätään viiden euron käsittely- ja toimituskulut per postitettu kirja. Maksu täytyy suorittaa etukäteen paluuviestissämme antamallemme tilille. Odotamme maksua viisi arkipäivää viestin lähetettyämme, muutoin katsomme tilauksen peruuntuneeksi emmekä toimita maksamattomia kirjoja. Ilmoitathan kirjoja tilatessasi kumman kirjan tilaat ja kuinka monta kappaletta haluat tilata. Ilmoita myös nimesi ja postiosoitteesi. Jos haluat tilata kirjan e-kirjana ilmoita tästä erikseen tilauksen yhteydessä. E-kirja lähetetään siihen sähköpostiosoitteeseen, jota käytit tilauksen tekemiseen eikä e-kirjan lähettämisestä peritä käsittely- ja toimituskuluja. Kalle Iivanaisen muistelmat maksaa e-kirjana 15 euroa ja Laura Alatalon Pikkunukke 14 euroa. Pyrimme toimittamaan sekä perinteiset kirjat että e-kirjat kahden arkipäivän sisällä siitä kun maksu näkyy tilillämme. Kalle Iivanaisen muistelmia ja Laura Alatalon Pikkunukkea ei ole vielä saatavana äänikirjoina.

Signeerattuja teoksia on mahdollista saada kirjastoissa järjestämistämme kirjailijaesittelyilloista. Kalle Iivanaisen muistelmien –kirjaesittelyillat pidetään seuraavasti:

– Riihikon kirjastossa 5.12.2015 kello 16-18
– Palolaakson kirjastossa 9.12.2015 kello 18-20
– Tontunlaakson kirjastossa 10.12.2015 kello 17-19
– Kalamäen kirjastossa 12.12.2015 kello 18-20
– sekä Rautakulman kirjastossa 20.12.2015 kello 17-19.

Laura Alatalo –esittelyillat pidetään ensi keväänä seuraavasti:
– Riihikon kirjastossa 3.1.2016 kello 16-18
– Palolaakson kirjastossa 15.1.2016 kello 18-20
– Tontunlaakson kirjastossa 2.2.2016 kello 17-19
– Kalamäen kirjastossa 2.3.2016 kello 18-20
– sekä Rautakulman kirjastossa 3.4.2016 kello 17-19.

Kyseisten kirjastojen yhteystiedot löydät helpoiten kirjastojen omilta kotisivuilta. Tarvittaessa voit kysyä kirjastojen yhteystietoja myös asiakaspalvelustamme.

Kirjapaino

Kirjapainomme sijaitsee keskeisellä paikalla Helsingissä osoitteessa Kirjapainonkatu 67. Perille on helppo tulla Helsingin rautatieasemalta bussilla 45T, 45Y, 45G tai 45J. Jää pois Kirjapainonkadun pysäkillä, jonne matka-aika rautatieasemalta on noin 10 minuuttia. Pysäkki sijaitsee kirjapainoamme vastapäätä. Voit tulla meille Helsingin rautatieasemalta myös raitiovaunulla 1Q, 1W, 1E tai 1R. Jää pois Kirjapainokadun raide –nimisellä pysäkillä ja kävele tämän jälkeen pitkin Kirjapainonkatua mäkeä ylös. Kirjapainomme sijaitsee mäen päällä Painotalon alimmassa kerroksessa.